Carola

Konstnärssjälen – komplexiteten – ett kall?
Ända sen barnsben har jag skapat , förändrat och försökt att uttrycka mig i alla olika konstnärliga former med aldrig sinande energi.
 Att måla , rita har alltid varit lika självklart som att äta..ett måste helt enkelt.Nu har jag turen att kunna livnära mig på min konst som är få förunnat.
Med åren har jag insett att om jag förvaltar min kreativa förmåga och kanaliserar den till en bredare uttrycksform som idékonsultation, inredning – som innefattar den förändrliga miljö med färg & form, skissarbete och design som jag kan uttrycka mig i – så får jag fullt utlopp för min skaparkraft.Nu kan jag jämte mitt måleri leka med större områden än vad tavelduken kan erbjuda.
Min envishet och min okuvliga vilja att lära mig allt om olika material har gjort att jag kan grunderna inom de flesta olika byggformer.Med idog träning och blödande nävar har jag lärt mig mura , snickra och sätta kakel...för vad är det för mening med att visa mina kunder ytan när jag inte kan sia om djupet..??DÄR är min styrka i samklang med min idérikedom..
Nu när jag under de senaste tjugo åren samlat på mig ett gediget bagage som konstnär , hantverkare, inredare, formgivare, gallerist så kan jag förlita mig på skaparkraften och min breda erfarenhet och goda materialkännedom och med säker hand dela med mig av den till andra som behöver den...
Jag går in i ditt hem ..ditt företag med nya synvinklar..brinnade skaparlusta vare sig det gäller nya koncept..enkla skisser till helrenoveringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar